Om oss - Velkommen til Murerfirma Rolf E Solberg As
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Om oss

Murerfirma Rolf E. Solberg AS

Profesjonelle med høy faglig kompetanse

Murerfirma Rolf E. Solberg AS ble etablert i 2008, og har over 20 års erfaring innen murerfaget. Som firma er vi opptatt av at arbeidet vi utfører skal bestå godt håndverk. Med mange års erfaring i ryggen har vi støtt på flere utfordringer og vi har løst mange problemer. Det gjør oss løsningsorienterte i møte med nye og krevende oppdrag.

Vi i Murerfirma Rolf E. Solberg AS er faglærte og allsidige. Vi tar på oss oppdrag innen murerarbeid med støpning og pussing. I tillegg utfører vi flislegging, fasaderehabilitering, utgraving av kjeller, betongarbeid, legging av skifer, gulvsparkling og avretting.

Når vi tar på oss et nytt oppdrag ønsker vi ta en befaring sammen med kunden. Som bedrift er vi opptatt av å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker å komme med gode råd og veilede slik at jobben blir utført etter kundens ønske, og vi skal være stolte av produktet vi leverer fra oss.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Om oss

For spørsmål eller prisoverslag, send oss gjerne en e-post!