Tjenester - Velkommen til Murerfirma Rolf E Solberg As
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Tjenester

Mur – støping – pussing

Trenger du en murer som kan ta seg av  innendørs, eller utendørs murerarbeid? Vi er fleksible og tar på oss de fleste oppdrag innen mur, støping og pussing.

Flislegging

Vi i er opptatt av nøyaktighet og godt håndverk i flisjobbene vi utfører. Vi finner alltid gode løsninger til alle utfordringene vi kommer over.

Fasaderehabilitering

Vi utfører alle typer fasade arbeider med mørtelpuss, fiberpuss, etterisolering Eps og rehabilitering av eldre murverk.

Utgraving av kjeller

Ønsker du å utvide boligen, hvorfor ikke bygge nedover?  Vi hjelper deg med, understøping, skjøting av grunnmur og utgraving av kjeller.

Betong – forskaling

Vi påtar oss alle typer betongarbeid, som firma stiller vi med kunnskap om alt innen betong fra forskaling og støping av grunnmur og støttevegger.

Legging av skifer

Montering og tilpassing av skifer krever nøyaktighet og et blikk for detaljer og muligheter. Få hjelp av profesjonelle med god kunnskap og erfaring.

Gulvsparkling og avretting

Ved rehabilitering av boligen oppdager en ofte at gulvet er ujevnt. Vi hjelper deg med gulvsparkling og avretting av gulvet.

For spørsmål eller prisoverslag, send oss gjerne en e-post!